Okul Müdürümüz M. İbrahim Aloğlu'nun Veda Mesajı...

Okul Müdürümüz M. İbrahim Aloğlu'nun Veda Mesajı...

Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler; 

 

03.09.2020 tarihi itibariyle göreve başlamış olduğum Büyükçekmece Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü görevinden, kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. 

 

Değerli Meslektaşlarım;

 

Aynı okul çatısı altında Her zaman iyi insan yetiştirmeyi merkezimize alarak çalıştığımız süre boyunca bana değer kattınız.Takım halinde çalışırken sunduğunuz destekleriniz, bilginizi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Mutlu Okul Sevgiyle Eğitim mottosu ile görev yaptığım 4 yıllık görev süremin ardından bu okuldan ve sizlerden ayrılacak olmanın burukluğunu yaşıyor olmanın yanı sıra fikirleriniz, olaylara bakış açınız ve ekip içi paylaşımlarınız ile hep zihnimin bir köşesinde yer alacaksınız.Çalıştığım süre boyunca bana güvenen ve destekleyen herkese teşekkür ederim.Yeni yolculuğumda sizlerden  ilham alarak çalışmaya devam edeceğim. Yolumuz güzellik olduğu sürece paylaşımlı günlerimizin olacağından  süphem yok.

Mimarsinan Mahallesinin Kıymetli Velileri Sevgili Öğrencilerimiz,

 

Eğitim alanında üzerimize almış olduğumuz sorumluluğun hassasiyeti ve bilinciyle; bilimin ve akılcılığın rehberliğinde, milli ve manevi değerlerimizle uyumlu, kaliteyi, yeniliği, gelişimi esas alan, etkin hedeflerle fark yaratan yenilikleri ve başarılı uygulamaları gerçekleştirerek; tüm paydaşlarımızın gelişimini, memnuniyetini en üst düzeye ulaştıran kurum olma hedefleri ile yola çıktık ve tüm paydaşlarımız ile birlik, beraberlik, karşılıklı hoşgörü içerisinde çalıştık ve birçok mutlu günlere, çocuklarımızın tebessümüne şahitlik ettik..

 

Mutlu Okul Sevgiyle Eğitim mottosu ile aynı Geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için zaman ve mekân mefhumu olmadan büyük bir özen ve gayretle çalıştığımız, sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza, sürekli destek ve katkılarıyla güç katan herkese şükranlarımı sunarım..

 

En güzel dileklerim ve saygılarımla. Hoşça kalınız.

 

Mustafa İbrahim ALOĞLU

05.04.2024 180

05-04-2024